IC grijalice

Revolucionarna tehnologija grijanja

Energetska efikasnost uz najmanje troškove

Na početnu stranuNa početnu stranu Ispiši stranu


LARIX d.o.o.
Varaždinska ulica, II. odvojak br. 4
HR - 42000 VARAŽDIN - Jalkovec

Tel.: (042) 379 479
Fax.: (042) 379 499

TERM2000 IP67

 

Savršena vanjska infracrvena grijalica! Grijalica TERM2000 IP67 dostupna je u rasponu snaga od 1.000W i 2.000W, što joj omogućuje da trenutno proizvede toplinu u prostoru od oko 14 do 16m2. Ova grijalica je u potpunosti vodootporna (IP67), opremljena je najkvalitenijom infracrvenom grijačom cijevi — gold tube — koja trenutno postiže maksimalnu toplinu čak i u uvijetima visoke vlage ili hladnoće. Zbog svoje otvorene konstrukcije — bez staklenog pokrova — grijača cijev je izrazito učinkovita i doseže vrlo dug životni vijek trajanja do 5.000 sati. Elegantan dizajn ove inovativne grijalice, koji uz to štedi prostor, čini je pogodnom za montažu na zid. Uz pomoć dodatnih dijelova za montažu, ovu grijalicu možete postaviti i u poluotvorene natkrivene prostore sa stropovima, tendama ili nadstrešnicama.

 

TEHNIČKI PODACI:

Stupanj zaštite: IP67, vodootpornost
Grijač 2.000W: primjereno za prostor od 14 do 16m2
Grijač 1.000W: primjereno za prostor od 9 do 11m2
Boja: Polirani aluminij, bijela, crna i siva — ostale boje uz nadoplatu
Upotreba: grijanje na otvorenom za privatne i javne prostore, te industriju i komercijalna okruženja
Postavljanje: zidovi i stropovi, po kutem od 45°ULTRA LOW GLARE – 80% manje crvenog svjetla

 

ODABERITE BOJU PO ŽELJI

Po narudžbi isporučujemo grijalice u bilo kojoj boji po izboru uz dodatni trošak. Standardne boje kućišta koje ne podliježu nadoplati su: polirani aluminij, bijela, crna i siva.


 

 

 

UPOZORENJA ZA UPOTREBU

Kod upotrebe grijalica sa grijačem od 2kW ili snažnijim, preporučujemo da koristite tromi osigurač snage 16A — karakteristika C.

Preporučujemo: Koristite grijalice sa kvalitetnim spojnim priborom i na kvaliteno izvedenoj električnoj instalaciji koju je postavio ili provjerio kvalificirani električar.

Korištenje: Grijalica može biti spojena na klasični prekidač, a kao alternativu Vam nudimo daljinske prekidače i opciju kontrole putem Bluetooth regulatora. Kontaktirajte nas ukoliko Vas zanimaju ove opcije.

Jamstvo: 2 godine za privatne korisnike, 12 mjeseci za poslovnu upotrebu, 6 mjeseci za industriju.

 

 

  


© Larix d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada web stranice Oblikovanje.com